perjantai 9. tammikuuta 2015

Päivätoiminnan käynnistyminen

Artjärven palvelutalo avasi ovensa Helmikuussa 2014. Ja päivätoiminta käynnistyi samana vuonna Elokuussa. Palvelutalon alakerrassa on omat tilat päivätoiminnalle ja sinne on hiljalleen saatu hankittua myös liikuntaharjoituksissa tarvittavia välineitä. Kolmantena ohjaajana loma-aikoina päivätoiminnassa toimii lähihoitaja Heidi Paakkari.
 
Päivätoiminnassa käy kuukausittain Myrskylästä yksi ryhmä ja Artjärveltä kaksi.
 
Anitan ohjauksella päivätoiminnan väki sekä myös palvelutalon asukkaat toteuttivat upean Puu- seinävaate.

Liikuntatilaan saamme toivon mukaan lisää välineitä tulevaisuudessa.

Liikuntatilaan mahtuu isompikin ryhmä.

Päivätoiminnan lounas ja kahvit tarjoillaan kokoushuoneessa.
 
Päivätoiminnan ohjaajat:
 
Anita Pöllänen
Aloitin palvelutalossa geronomina huhtikuussa 2014. Olen toiminut lähihoitajana 15 vuotta vanhustyössä. Päivätoiminnan ohella teen myös hoitotyötä, olen yhdessä fysioterapeutin kanssa hoitoneuvotteluissa sekä hoidan sosiaalietuuksien hakemisen yhdessä asukkaan ja omaisten kanssa. Pyrin yhdessä asukkaiden ja muun henkilökunnan kanssa edistämään asukkaiden toiminallista ja virkkeellistä arkea. Teen myös asukkaille kaksi kertaa vuodessa MMSE- muistitestit yhdessä sairaanhoitajien kanssa.
 
Ulla Välimäki
Aloitin palvelutalossa fysioterapeuttina elokuussa 2014, tästä työstä minulla on kuitenkin jo 30 vuoden kokemus. Työnkuvani on melko uraa uurtava, sillä toimin hoitotyössä aamupäivät ja fysioterapeuttina iltapäivät. Työtehtäviini fysioterapeuttina kuuluu asukkaiden toimintakyvyn testaus, ylläpitäminen ja edistäminen, apuvälinetarpeen arviointi sekä tarvittaessa omaisten ohjaus. Lisäksi tehtäviini kuuluu henkilökunnan ergonomiaohjaus ja koulutus.
 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti